háztartási gép szerviz
háztartási gép szerviz  
   
 
CÉGINFORMÁCIÓ

Cégünk 2000 óta foglalkozik háztartási gépek javításával és szervizelésével. Szakembereink nagy szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren.

Tudatában vagyunk minden szervizekkel kapcsolatos problémának és célunk, hogy ezeket cégünk elkerülje és semmilyenfajta kellemetlenséget ügyfeleink, ne tapasztaljanak. Erősségünk az is, hogy ügyfeleink termékeit elővigyázattal kezeljük, mintha a sajátunk lenne. Ha megoldható, a terméket a helyszínen megjavítjuk és csak egyedi esetekben szállítjuk el, ezzel is az ügyfeleink kényelmetlenségét próbáljuk elkerülni.

Ügyfeleink háztartási gépeit Békéscsaba és környékén telefonhívás, ill. az oldalunkon található bejelentőlap alapján a lehető leggyorsabban javítjuk meg.

Vállalunk kisebb és nagyobb készülékeket egyaránt. Mint mikrohullámú sütőket, mosógépeket, mosogatógépeket, szárítógépeket és mindent, amely egy háztartásban megtalálható és elromolhat.

Szintén a vállalkozás erőssége, hogy az oldalon feltüntetett háztartási készülék márkák alkatrészeinek forgalmazását is elkezdtük.

Vállaljuk továbbá melegkonyhai éttermek elektromos berendezéseinek karbantartását és javítását. Ezen belül pohármosók, mosogatógépek, elektromos sütők, ipari mikrohullámú sütők, burgonyakoptatók teljes szerviz hátterét.

Célunk, hogy partnereink és ügyfeleink minden téren elégedettek legyenek és teljesítsünk miden olyan kérést, amely akár más szerviz cégek számára kényelmetlen lehet.

Reméljük, hogy ügyfeleink továbbra is elégedettséggel ajánlják másoknak is vállalkozásunkat és a jövőben még több bizalomra számíthatunk az Önök személyében.

WM-ELEKTROSZERVÍZ KFT.


 
  háztartási gép szerviz